Nyheter

Femdagarsgolf

Kils Golfklubb är stolta medarrangörer av Femdagarsgolf även under 2024.

Anmälan är nu öppen så det är bara att du går in och anmäler dig till att försvara vår kära klubbs färger i tävlingen. Läs mera och anmäl dig på www.femdagarsgolf.se 

Allt gott i höstrusket!

Klubbledningen


Enkelt förklarat - elfond.mp4

Teckna elavtal och stöd samtidigt Kils GK med 1 000 kr

 

Kils GK har tecknat nytt elavtal med Enkla Elbolaget. I detta avtal ingår att alla medlemmar i klubben kan teckna privata avtal på samma villkor som klubben har.

 

Eftersom Enkla Elbolaget är partner till Svenska Golfförbundet ingår att Kils GK får 1 000,- för varje avtal som medlemmar tecknar. I länken nedan står det att klubbarna får 500,- men vi har förhandlat fram 1 000,- så det är det som gäller för Kils GK.

 

Hur fungerar en Elfond?

Förvaltad Elfond är ett elhandelsavtal som förvaltas av elmarknadsspecialister. De analyserar marknaden och försöker handla upp mer el när priset är lågt och mindre när priset är högt - allt för att ge dig som kund ett så bra pris som möjligt över tid.

 

Hur fungerar relaxa Elfond?

När du har Elfonden Relaxa får du ett förvaltat pris som varierar månad för månad. Elpriset baseras på Enkla Elbolagets inköpspriser timme för timme för aktuellt elområde, kostnader för kraftinköp och balanskraft, avgifter till Svenska Kraftnät och elcertifikatsavgift och påslag.

 

Vad ingår i avtalet du kan teckna?

Så här skriver Enkla Elbolaget på sin hemsida...

Med avtalet Företagsrelaxa får du ett elavtal som gett bäst pris över tid. Våra fondförvaltare kapar pristopparna utan att du behöver vara aktiv. Du får också klimatklok el från sol. Vind och vatten – helt utan extra kostnad.

I grunden är det exakt samma produkt som vårt välkända elavtal – elfonden Relaxa. Men med en tvist. Eftersom din golfklubb är kunder hos oss bjuder vi dig som medlem bjuder vi dig på förvaltningskostnaden varje månad. Förvaltningskostnaden baseras på beräknad årsförbrukning. Du kan spara upp till 1 440,- på att teckna avtal via erbjudandet från din golfklubb.

 

Ytterligare information

Klicka på länken för mera information och för att enkelt kunna teckna avtal.

https://www.enklaelbolaget.se/privat/bli-kund/kampanjer/sgf/

Viktor Ebbinge, Enkla Elbolaget, 072 – 737 70 50, viktor.ebbinge@enkkla.se

Marcus Boje, Enkla Elbolaget, tfn 072 – 230 77 91, marcus.boje@enkla.se

Golfhälsningar

Tage Nordkvist

Ordförande

070 – 555 94 84