Bo Nära Banan

Nyrenoverade Villa Fryksta Bed & Breakfast erbjuder en rad sociala ytor, både i huset och på tomten.

 I källaren finns en relaxavdelning med bastu och bubbelpool. På första våningen finns ett sällskapsrum och ute på tomten en stor altan med kvällssol och sjöutsikt.

Ca 2,5 km till banan.


Till Villa Frykstas hemsida: 

https://villafryksta.se/paket-erbjudanden/# 


Välkommen till Hotell Apertin med anor från 1600-talet. Våra sovrum har personlig prägel, med vinklar och vrår i varierande inredning av gammal herrgårdsstil. Givetvis finns det ändå moderna inslag som TV, toalett och dusch på alla rum. 

https://www.apertinshotell.se/

info@apertinshotell.se

Frykenbadens camping är naturskönt belägen vid östra sidan av Nedre Fryken utanför Kil. Campingen erbjuder fiske och golfpaket på 18-håls golfbana i campingens omedelbara närhet i samarbete med Kils golfklubb. 

Frykenbadens Camping och Stugor, telefon: 0554-409 40

Söker du lugn och närhet till naturen, efter golfrundan är Sköna Rum, Bed & Breakfast ett mycket bra val. På sommaren finns möjlighet till sol och bad, fina strövområden, motionsspår och vandringsleder. Boende 3 km ifrån banan på Sköna Rum, Bed & Breakfast och Vandrarhem, telefon: 070-642 14 13


Kils Hotell och Restaurang Ett nygammalt och familjeägt Hotell på Storgatan 16 i Kil. Ca 7 km till banan.   https://www.kilshotell.com


SPA & WELLNESS I NÄRHETEN AV BANAN

Dömle Herrgård Spa & Resort är en totalupplevelse i den vackraste av miljöer, mitt i hjärtat av Värmland. Ca 20 min

Kontakta Dömle Herrgård Spa & Relax, 0552-417 50