TÄVLING

Tävlingar 2022

Tävlingar är både kul och lärorikt. Det handlar också om teknik och att hålla många bollar i luften. Anmäl dig till årets tävlingar enligt anvisningar nedan. 

För mer information gå till tävlingkommitténs sida. 

Impossible Greenkeeper Open

Impossible Greenkepper Open genomfördes i strålande väder lördag 13 augusti. !40 tävlande deltog i den annorlunda och roliga tävlingen. Nedan finner ni resultatlistan. Priser till de sex första som finns att hämta from söndag eftermiddag 14/8 i shopen på Kils GK.

KM Foursome Mixed Kils GK 3 september 2022

Pristagarna

Merparten av restriktionerna har tagits bort

Uppdatering 9 februari 2022Från och med 9 februari 2022 har myndigheterna tagit bort merparten av de restriktioner och råd som påverkat samhället, inklusive samtliga riktlinjer för idrott och tävlingsverksamhet.

Tävlingsverksamheten i Golfsverige kan därmed åter genomföras utan restriktioner, enligt ordinarie Regler för golfspel och ordinarie tävlingsvillkor i Spel- och tävlingshandboken. 

Fortsätt följa allmänna råd

Fortsätt att följa de allmänna råden om att stanna hemma vid symptom och att hålla avstånd och visa hänsyn om man är ovaccinerad.

Läs mer om Folkhälsomyndighetens och SGF:s riktlinjer för tävlingsverksamhet i Golfsverige på länken https://golf.se/for-klubben/radgivning/Corona-riktlinjer-for-klubbar/tavlingsinformation/

Regler spelformen Bramble som spelas på Höstepilogen 1/10


.

.....

Några bilder från tävlingen

KM Singel 2022 6 augusti Pristagare i de olika klasserna

Bilder från banan under KM singel

Hundar

Hundar är välkomna att följa med på sällskapsronder samt på klubbens dam- och herrgolf, om de hålls kopplade. Däremot gäller hundförbud på alla officiella tävlingar.