TÄVLING

Tävlingar 2022

Tävlingar är både kul och lärorikt. Det handlar också om teknik och att hålla många bollar i luften. Anmäl dig till årets tävlingar enligt anvisningar nedan.

För mer information gå till tävlingkommitténs sida.

Merparten av restriktionerna har tagits bort

Uppdatering 9 februari 2022Från och med 9 februari 2022 har myndigheterna tagit bort merparten av de restriktioner och råd som påverkat samhället, inklusive samtliga riktlinjer för idrott och tävlingsverksamhet.

Det finns därmed inte längre några begränsningar för idrottstävlingar vad gäller antal deltagare, maxantal för publik, krav på att hålla avstånd eller krav på vaccinationsbevis.

Tävlingsverksamheten i Golfsverige kan därmed åter genomföras utan restriktioner, enligt ordinarie Regler för golfspel och ordinarie tävlingsvillkor i Spel- och tävlingshandboken.

Fortsätt följa allmänna råd

Fortsätt gärna att informera deltagare, publik, funktionärer och andra besökare på tävlilngsanläggningen att följa de allmänna råden om att stanna hemma vid symptom och att hålla avstånd och visa hänsyn om man är ovaccinerad.

Läs mer om Folkhälsomyndighetens och SGF:s riktlinjer för tävlingsverksamhet i Golfsverige på länken https://golf.se/for-klubben/radgivning/Corona-riktlinjer-for-klubbar/tavlingsinformation/

Hundar

Hundar är välkomna att följa med på sällskapsronder samt på klubbens dam- och herrgolf, om de hålls kopplade. Däremot gäller hundförbud på alla officiella tävlingar.