TÄVLING

Tävlingar 2021

 Höstepilogen (tävlingen inställd) 

Klicka på nedanstående länk så kan du läsa om Bramble regler som gäller för tävlingen Höstepilogen 3 oktober 2021.

Klubbmästerskap Mixed och Par Dam- och Herrklass 4 - 5 september

Helgen 4-5 september avgjordes KM i Mixed och Par Herr- och Damklass. Fin bana, bra golfväder och totalt 26 lag deltog i de tre tävlingarna. 

Segrare och klubbmästare i mixed blev Greger Norlin och Mona Mogren. Tvåa blev Jonas Huatorpet/Carina Adolfsson och trea Oscar Sandström/Madeleine Sandström. 

I par-tävlingarna segrade Thomas Karlsson och Lars Elfstrand i herrklassen. Tvåa Steinar Nordby/Jonas Ström och trea Tobias Bredsberg/Gert-Ove Sundman. 

I dam-klassen vann Gunilla Levein-Lawner och Carina Adolfsson. Tvåa Ninni Berndtsson/Monica Svensson och på tredjeplats Bente Aarum/Marie Molander.  

Kils GK gratulerar alla pristagare, stort tackar alla som deltog och önskar välkommen nästa års klubbmästerskap. 

Här är några bilder från tävlingarna. 

Lättnader i restriktioner från 29 september

Uppdatering 29 september 2021: Pandemin är inte över. Vi måste fortsatt vara ansvarsfulla och hålla oss hemma om vi har symptom. Men sedan 29 september 2021 är vi äntligen inne i steg 4 av 5 i regeringens plan för avveckling av coronarestriktioner i Sverige.

I samband med det har myndigheterna uppdaterat sina allmänna råd och tagit bort en rad restriktioner som påverkat samhället, idrotten och golfen.

Bland annat är det inte längre några deltagartak för allmänna sammankomster, offentliga tillställningar och privata sammankomster. Restriktionerna för serveringsställen gällande avstånd och storlek på sällskap har också tagits bort.

Det här gäller för golfen från 29 september

För golfen innebär de uppdaterade nationella rekommendationerna att verksamheten mer eller mindre kan återgå till det normala.

  • Golfens tillfälliga kompletterande tävlingsvillkor tas bort och tävlingar kan arrangeras enligt ordinarie regelverk (läs mer här).

  • Tidigare restriktioner, rekommendationer och råd kring sällskapsspel, träning, årsmöten, sammankomster, restaurangverksamhet och andra evenemang på anläggningen tas bort.

Fortsätt dock gärna med följande:

  • Informera personal, medlemmar och andra besökare att följa de allmänna råden om att stanna hemma vid symptom och att hålla avstånd och visa hänsyn om man är ovaccinerad.

  • Vara uppmärksam på eventuella förändringar i myndigheternas nationella råd, om smittspridningen ökar och restriktionerna åter behöver skärpas.

Läs mer om Folkhälsomyndighetens och SGF:s riktlinjer för tävlingsverksamhet i Golfsverige på länken https://golf.se/for-klubben/radgivning/Corona-riktlinjer-for-klubbar/tavlingsinformation/

Klubbmästerskap singel Kils GK 7 augusti

Klubbmästare H Sen Thomas Karlsson och D Sen Therese Fredriksson.

Segrare H 40 Thomas Karlsson, H 50 Gert-Ove Sundman, H 60 Björn Gladh och H 70 Hans Junghage. 

Bästa nettoscore 62 slag Atle Therkelsen. 

Resultatlistor finns på Min Golf och på anslagstavlan i klubbhuset. 

För mer information gå till tävlingkommitténs sida  Tävlingskommitté

 Klubbmästerskap, KM mixed och parklass, 15 september  2019  Från vänster: Sören Grindvall & Monica Svensson, Niklas och Lisa Häggkvist, Tomas Mogren & Alva Haster   Foto: Peter Wretman
Klubbmästerskap, KM mixed och parklass, 15 september 2019 Från vänster: Sören Grindvall & Monica Svensson, Niklas och Lisa Häggkvist, Tomas Mogren & Alva Haster Foto: Peter Wretman

Tävlingar är både kul och lärorikt. Det handlar också om teknik och att hålla många bollar i luften. Anmäl dig till årets tävlingar enligt anvisningar nedan.

Hundar

Hundar är välkomna att följa med på sällskapsronder samt på klubbens dam- och herrgolf, om de hålls kopplade. Däremot gäller hundförbud på alla officiella tävlingar.