TÄVLING

Covid -19

I rådande läge med Covid-19 har Kils GK beslutat följa Folkhälsomyndighetens och SGF's rekommendationer att alla utlysta tävlingar ställs in under maj och juni. Under vecka 23 kommer SGF med nya riktlinjer för vad som kommer att gälla för Golfen och tävlingsverksamheten från och med den 1 juli. Vi återkommer under vecka 24 om och när vi kan starta vår tävlingsverksamhet.

Vissa tävlingar som nu utgår kan vi ändra till ett senare tillfälle, vissa får vi återuppta nästa år.

Tänk på att hålla er utomhus, tvätta händerna och glöm inte att hålla avstånd!

Klubbmästerskap, KM mixed och parklass, 15 september  2019  Från vänster: Sören Grindvall & Monica Svensson, Niklas och Lisa Häggkvist, Tomas Mogren & Alva Haster   Foto: Peter Wretman
Klubbmästerskap, KM mixed och parklass, 15 september 2019 Från vänster: Sören Grindvall & Monica Svensson, Niklas och Lisa Häggkvist, Tomas Mogren & Alva Haster Foto: Peter Wretman

Tävlingar är både kul och lärorikt. Det handlar också om teknik och att hålla många bollar i luften. Anmäl dig till årets tävlingar enligt anvisningar nedan.

Hundar

Hundar är välkomna att följa med på sällskapsronder samt på klubbens dam- och herrgolf, om de hålls kopplade. Däremot gäller hundförbud på alla officiella tävlingar.