TÄVLING

Final Ekebygolfen

Lördagen 5 september avslutades Ekebygolfen på Kils GK. Finaldagen vanns i A-klassen av Linnea Bjergestam/Marcus Eriksson, Bryngfjordens GK och i B-klassen av Margeurite Normark/Kent Normark, Karlstad GK.

Order of Merit vanns i A-klassen av Monica Solberg/Lennart Solberg Karlstad GK och i B-klassen av Kent Kullegård/Sofia Kullegård Sunne GK.

Hela resultatlistan hittar du på Min golf under Kils GK, Tävlingar, Final Ekebygolfen by Nordic Choice Hotels.

Resultat gällande Närmast Hål och Lottdragningen på Golfresan On Tour!

Närmast Hål blev Jukka Nokelainen på 9,21

Vinstlott nr 40
Välkomna att hämta Priser på Kils GK

För mer information gå till tävlingkommitténs sida  Tävlingskommitté

Klubbtävlingar arrangerad av Kils GK Tävlingskommitté from 1 juli 2020

Enligt beslut från SGF är det tillåtet att arrangera lokala och regionala golftävlingar på klubb och distriktsnivå från och med 1 juli 2020.

Kils GK kommer bedriva klubbtävlingar arrangerad av Tävlingskommittén och genomförande kommer följa SGF tillfälliga tävlingsvillkor, regler och lagar som regeringen beslutat och råd och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten.

Genomförande av tävling ska följa

• De tillfälliga kompletterande tävlingsvillkoren
  • Kompletterande ordningsföreskrifter
  • Covid-19-vägledning gällande regler för golfspel

Närmare information kommer framgå av tävlingsledningens kompletterande tävlingsvillkor, kompletterande ordningsföreskrifter samt tillfälliga lokala regler from 1 juli 2020 som följer av råd och tillåtna undantag från gällandegolfregler som angetts i "Covid-19-relaterad vägledning i Regler för golfspel.

Klubbmästerskap, KM mixed och parklass, 15 september  2019  Från vänster: Sören Grindvall & Monica Svensson, Niklas och Lisa Häggkvist, Tomas Mogren & Alva Haster   Foto: Peter Wretman
Klubbmästerskap, KM mixed och parklass, 15 september 2019 Från vänster: Sören Grindvall & Monica Svensson, Niklas och Lisa Häggkvist, Tomas Mogren & Alva Haster Foto: Peter Wretman

Tävlingar är både kul och lärorikt. Det handlar också om teknik och att hålla många bollar i luften. Anmäl dig till årets tävlingar enligt anvisningar nedan.

Hundar

Hundar är välkomna att följa med på sällskapsronder samt på klubbens dam- och herrgolf, om de hålls kopplade. Däremot gäller hundförbud på alla officiella tävlingar.