NYHETER

Sören är en person vars hjärta för Kils GK är stort och fyllt av guld. Med sin kompetens, sin erfarenhet, sin ambition, sin tjänstvillighet och sitt glada humör är Sören en person som alltid ställer upp för klubben i vått som torrt. Med dessa preferenser personifierar han och är en god förebild för andra medlemmar i Kils GK och är...

Covid 19

12.04.2020

I rådande läge med Covid-19 har Kils GK beslutat följa Folkhälsonmyndighetens och SGF's rekommendationer att alla utlysta tävlingar under maj och juni ställs in. Vi återkommer närmare om och när vi kan starta vår tävlingsverksamhet.

På grund av den rådande situationen med Coronavirus och Covid 19 flyttas vårmötet fram till en senare tidpunkt då alla kan delta utan risk för smittspridning.

Efter utmärkelsen som "Årets mest uppskattade golfrestaurang 2015" kan vi även nu, 2020 stoltsera med titeln som Sveriges bästa restaurang.

Januari har hittills varit ovanligt varmt. För Kils Golfklubb är vädret en fördel och våra sommargreener är öppna - första gången på 30 år under vintertid.

Bana enligt schema. Ni spelar poängbogey (Stableford netto i systemet) När ni avslutat rundan sparar ni den i systemet samt skriver upp resultat på lista i studion.