NYHETER

På grund av den rådande situationen med Coronavirus och Covid 19 flyttas vårmötet fram till en senare tidpunkt då alla kan delta utan risk för smittspridning.

Efter utmärkelsen som "Årets mest uppskattade golfrestaurang 2015" kan vi även nu, 2020 stoltsera med titeln som Sveriges bästa restaurang.

Januari har hittills varit ovanligt varmt. För Kils Golfklubb är vädret en fördel och våra sommargreener är öppna - första gången på 30 år under vintertid.

Bana enligt schema. Ni spelar poängbogey (Stableford netto i systemet) När ni avslutat rundan sparar ni den i systemet samt skriver upp resultat på lista i studion.

Årets höstmöte var mycket trevligt och avlöpte, som vanligt, i gemytlig anda men tyvärr är det så att allt färre medlemmar besöker våra årsmöten höst och vår.