AKTUELLT

Efter utmärkelsen som "Årets mest uppskattade golfrestaurang 2015" kan vi även nu, 2020 stoltsera med titeln som Sveriges bästa restaurang.

Vi fortsätter med att hålla öppet våra sommargreener även denna helgen. Varför inte avsluta rundan med en kaffe eller korv? Kanske är det dags att förnya utrustningen?

Januari har hittills varit ovanligt varmt. För Kils Golfklubb är vädret en fördel och våra sommargreener är öppna - första gången på 30 år under vintertid.

Bana enligt schema. Ni spelar poängbogey (Stableford netto i systemet) När ni avslutat rundan sparar ni den i systemet samt skriver upp resultat på lista i studion.

Årets höstmöte var mycket trevligt och avlöpte, som vanligt, i gemytlig anda men tyvärr är det så att allt färre medlemmar besöker våra årsmöten höst och vår.

I faktureringen för säsong 2020 var "tryckfels-Ninni" i farten.
Det blev fel avgifter för juniorer 0 - 18 år. Det rätta ska vara 500:-, oavsett tidigare avgift. Ändra bara summan på fakturan du fått.