NYHETER

Väderleken gör att det, vid spel, finns risk för skador på banan. Av den anledningen är den stängd. När banan kan öppnas igen kommer jag att informera om detta via e-post, hemsidan och Facebook. Har di några funderingar är du välkommen att höra av dej till mej.

Sören är en person vars hjärta för Kils GK är stort och fyllt av guld. Med sin kompetens, sin erfarenhet, sin ambition, sin tjänstvillighet och sitt glada humör är Sören en person som alltid ställer upp för klubben i vått som torrt. Med dessa preferenser personifierar han och är en god förebild för andra medlemmar i Kils GK och är...

Covid 19

12.04.2020

I rådande läge med Covid-19 har Kils GK beslutat följa Folkhälsonmyndighetens och SGF's rekommendationer att alla utlysta tävlingar under maj och juni ställs in. Vi återkommer närmare om och när vi kan starta vår tävlingsverksamhet.

På grund av den rådande situationen med Coronavirus och Covid 19 flyttas vårmötet fram till en senare tidpunkt då alla kan delta utan risk för smittspridning.

Efter utmärkelsen som "Årets mest uppskattade golfrestaurang 2015" kan vi även nu, 2020 stoltsera med titeln som Sveriges bästa restaurang.