Friskvårdserbjudande

07.09.2017 16:36

Erbjudande till medlemmar i Kils GK

Stig Larsson erbjuder i samarbete med Kils GK, en kurs/träning bestående av teori och praktik angående hur man kan träna för att må bättre och också få ut mera av sitt golfspel.
Du kan välja att delta i kursen/träningen på dag- eller kvällstid och varje pass är 90 minuter långt. Dagtid hålls kursen/träningen på tisdagar med start den 19 september kl 09.00 på golfbanan (Stallet). Varje grupp kan max bestå av tio deltagare men om deltagarantalet blir stort arrangeras en ny grupp kl 11.00 resp 13.00.

Om du inte kan komma på dagtid är du välkommen att träna med Stig på onsdagar kl 18.30 med start den 20 september.

Antal träningstillfällen är tio och kostnaden för hela kursen är 800,- som betalas direkt till Stig vid första träningstillfället.

Anmälan till kursen görs senast den 12 september via e-post till larssonstig99@yahoo.se och ev. frågor kan du ställa till honom på tfn. 070 – 649 13 16.
 

Kursplan:

1. Teori – kroppens uppbyggnad från fötterna till huvudet

2. Praktik – hur man rör sig i vardagen för att må bättre

3. Genomgång av praktiska hjälpmedel i vardagen

4. Vad ska man ha på fötterna?

5. Skors uppbyggnad och hur man gör inlägg

6. Kläder för ett rörligt uteliv

Ta med papper och penna, mobilkamera, vita strumpor som skall vara smutsiga på undersidan, gamla slitna skor och liggunderlag. Klä dig i kläder som är lätta att röra sig i.

Vem är då Stig Larsson?

Jag har jobbat med fysisk träning i 50 år. Styrke-och rörelseträning har legat mig varmt om hjärtat. Den 1 september 1973 var ett viktigt datum för mig eftersom jag då blev Sveriges första gyminstruktör. Idag sysselsätter friskvårdsbranschen ca 200 000 personer. Under många år hade jag äran att bygga upp friskvården inom Tetra Pak, vilket var mycket stimulerande och lärorikt. För drygt 10 år sedan fick jag frågan om att delta i TV-programmet ”Fråga Doktorn”. Deltagandet i programmet förändrade mitt liv radikalt. Numera är jag pensionär och åker runt i Sverige och föreläser om friskvård.

Hjärtligt välkomna till kursen/träningen!

Stig Larsson och Kils GK