Barn med cancer

04.08.2016 18:40

Ordförande Tage Nordkvist

Lördagen den 20 augusti arrangeras en golftävling på Kils GK till förmån för barn med cancer. Hela behållningen av tävlingen samt det ledarstipendium som Tage Nordkvist fick från Birgit och Kjell Olssons Idrottsstiftelse kommer oavkortat att användas för att göra vardagen litet roligare för barn med cancer. Projektet är ett samarbete mellan Tage Nordkvist och barnonkologiska teamet på sjukhuset i Karlstad.
Tävlingen kommer att spelas som en lagtävling mellan nio olika lag som vart och ett leds av en person som ideellt ställer upp som ”team captains”. Profiler med Färjestads BK som gemensam bakgrund är Harald Lückner, Tomas Rundqvist, Rickard Wallin, Christian Berglund, Conny Evensson, Karl-Johan Sundqvist och Claes-Henrik Silfver. Från bandyvärlden kommer målsprutan Kjell Kruse. Sist, men absolut inte minst, kommer Kilsprofilenn Bengt Alsterlind att försöka leda sitt lag till seger.
Vill du se hur dessa herrar, numera profiler, hanterar boll och klubba är du välkommen till Kils GK lördagen den 20 augusti kl 13.30.
Arrangemanget är naturligtvis helt gratis och stöds av Svenska Golfförbundet och Kils kommun.
 

Tillbaka