JUNIORER

Välkommen till juniorkommittén

Klubben som vill ha en välmående och rolig juniorverksamhet med många barn och ungdomar som gärna spelar och umgås på klubben!

Viktig information om juniorverksamheten på Kils GK. All organiserad juniorverksamhet pausas from 11/6 tom 27/6. Läs mer på länken nedan.

Igår 27/6 hade vi i Kils GK:s juniorkommittén möte och bestämde då följande!

* Ingen mer verksamhet nu innan sommaruppehållet.

* Vi startar höstens juniorträningar en vecka tidigare än vad vi tidigare har meddelat. Dvs första träningen för hösten sker måndag den 26/7. Samma tider som i våras gäller.

* Golflägret planeras att hållas veckan innan skolstarten. Onsdag till lördag 11-14/8. Det avslutas med en liten tävling på lördagen.
De som hade plats till det inställda lägret i juni har företräde till detta läger, men vi behöver ha en ny anmälan senast 25/7 till denna mail junior@kilsgk.se. Givetvis får man anmäla sig även om man inte anmälde sig eller fick plats till junilägret.
Kostnad: 600:- inkl lunch.
Tid: 9-15
Begränsat antal platser

* 1 augusti anordnas tävling på Kil av VGDF, det är First Slag 18 hål & Värmlandsserien. Är man intresserad att vara med så kan man gå in i min golf och se kriterierna för att delta och anmäla sig.

Träningstider för Juniorer

Måndagar   17.00 - 18.00    ålder 8 - 12 år
Måndagar   18.15 - 19.15      ålder 13 år -

Torsdagar   17.30 - 18.30     Alla juniorer