HERRAR

Välkommen till Herrkommittén!

Alla herrar även utanför klubben, är välkomna att delta i våra tävlingar och aktiviteter.  Herrgolfen omfattar onsdagstävlingar. Tävlingarna ligger ute på GIT.

KH-golfen, onsdagar

KH Golfen = Hultman AB Trophy

Speldagar är onsdagar. Du bokar din egen tid i tidsbokningen. Anmäler dig till tävlingen via GIT.  Efter tävlingen lämnar du in ditt signerade scorekort i korgen på herrarnas omklädningsrum. Om du inte fullföljer rundan lämna in ditt scorekort och skriv avbryt. Scorekortet måste också vara signerat av en markör, samt markörens score, annars riskerar du att bli diskad. Herrkommittén lägger in resultaten. Handicap revision sker med automatik. De tre bästa resultaten samt närmast hål kommer som tidigare läggas ut på hemsidan. I Order of merit delas poängen ut enligt följande 15, 12, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3. Övriga får 1 poäng för inlämnat scorekort. Poängställningen syns i GIT under fliken Order of merit. En totalsegrare i varje klass koras på avslutningen.

Nytt för i år är att du kan betala vid tävlingsanmälan i GIT. I övrigt går det bra att swisha eller betala i kassan.

Startavgiften är 50:-

OBS! Alla spelar i den klass man spelade första KH-tävlingen i.

Klassindelning A-klass +8 - 13,5, B-klass 13,6 - 36,0. Hcp över 36 får tillgodoräkna sig 36,0.

Du måste spela minst 5 ggr och ha fyllt 18 år för att få delta i finalen.

Våra tävlingsformer är:  SL = slagtävling, SLG = slaggolf, PB = poängbogey

Läs de lokala reglerna!

Väl mött alla herrar!

Vi i Herrkommittén

Torbjörn Engström

Christofer Johansson

Fredrik Persson

Patrik Kvarforth

Linus Alfredsson

Priser

Priserna fördelas enligt följande: 50% av anmälningsavgiften går till onsdagstävlingen och 50% sparas till finalen.
Vinsterna finns att hämta ut på kansli/receptionen så fort resultatlistan är klar.
Priserna måsta ha tagits ut senast 30 sept 2020. Ej uttagna vinster tillfaller då klubben.

Avslutningstävling

LOTTAD AVSLUTNINGSTÄVLING där du som spelat minst 5 onsdagar och fyllt 18 år får vara med.

OBS Denna tävling är det dubbla poäng och den ingår i Hultman AB Trophy.

Anmäl dig till denna tävling som vanligt på nätet.

När stryks en tävling?

En tävling stryks av tävlingsledningen när det är befogat.