HERRAR

Välkommen till Herrkommittén!

Alla herrar i klubben, och även utanför klubben, är välkomna att delta i våra tävlingar och aktiviteter.  Herrgolfen omfattar onsdagstävlingar och hemlig resa. Information kommer även att finnas i Git - Golfens IT-system.

KH-golfen, onsdagar

KH-golfen är till för alla herrar. Speldagar är onsdagar. Boka din egen tid och anmäl dig till tävlingarna på GIT. Reglerna för tävlingen hittar du under länken nedan.

KH Trophy är ersatt av Hultman AB Trophy. Du anmäler dig till tävlingarna på GIT, lämnar in ditt scorekort efter avslutad runda. Någon i herrkommittén lägger in resultaten. Poäng som tidigare 15, 12, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3. Övriga får 1 poäng för inlämnat scorekort. Poängställningen syns i GIT under fliken Order of merit. En totalsegrare kommer, som tidigare år, utses i slutet av säsongen.
De tre bästa resultaten samt närmast hål kommer som tidigare läggas ut på hemsidan.

Viktigt att ni inte går in och ändrar era handikapp själva på GIT då detta görs automatiskt när resultaten läggs in!

Du måste spela minst 5 ggr och ha fyllt 18 år för att få delta i finalen.

Väl mött alla herrar!

Regler KH-golfen

Tävlingen är öppen för alla herrar.
Boka din egen tid och anmäl dig till tävlingarna på GIT. Lägg startavgiften 50:- i ett kuvert. Skriv datum och ditt namn och lägg kuvertet i greenfeelådan. Du kan spela vilken tid som helst den onsdagen men du måste ha en markör.

KH Trophy är ersatt av Hultman AB Trophy. Du anmäler dig till tävlingarna på GIT, lämnar in ditt scorekort efter avslutad runda.. Någon i herrkommittén lägger in resultaten. Poäng som tidigare 15, 12, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3. Övriga får 1 poäng för inlämnat scorekort. Poängställningen syns i GIT under fliken Order of merit. En totalsegrare kommer, som tidigare år, utses i slutet av säsongen.

OBS! Alla deltagare spelar hela säsongen i den klass man börjar i oavsett om man ändrat sitt handicap.

Denna klassindelning gäller! A-klass: t o m hcp 13,5 i hcp, B-klass: fr o m 13,6 -36.

Lämna alltid in ditt scorekort även om du bryter tävlingen ! Fyll i ditt scorekort tydligt och ordentligt! Det har tidigare slarvats en hel del med detta, vilket ställer till med problem för resultatredovisning. Felaktiga och/eller oläsliga scorekort kommer att medföra risk för diskvalificering!

Observera att läsa de lokala reglerna! Ingen lägesförbättring om inte lokala regler säger det.

SL= Slagtävling SLG= Slaggolf PB= Poängbogey

Vi i Herrkommittén

Torbjörn Engström

Christofer Johansson

Fredrik Persson

Patrik Kvarforth

Linus Alfredsson

Priser

Priserna fördelas enligt följande: 50% av anmälningsavgiften går till onsdagstävlingen och 50% sparas till finalen.
Vinsterna finns på kansli/receptionen så fort resultatlistan är klar.
Priserna måsta ha tagits ut senast 30 sept 2019. Ej uttagna vinster tillfaller då klubben.

Avslutningstävling

LOTTAD AVSLUTNINGSTÄVLING där du som spelat minst 5 onsdagar och fyllt 18 år får vara med.

OBS Denna tävling är det dubbla poäng och den ingår i Hultman AB Trophy.

Anmäl dig till denna tävling som vanligt på nätet.

När stryks en tävling?

En tävling stryks när klubbledningen bestämmer att banan skall stängas.