HERRAR

Välkommen till Kils Herrar sida!

Alla herrar även utanför klubben, är välkomna att delta i våra tävlingar och aktiviteter.  Herrgolfen omfattar onsdagstävlingar. Tävlingarna ligger ute på GIT.

From med 1 juli, drar vi igång med tävlingarna spelschemat som ligger ute gäller.

När du är med och tävlar skriver du ditt eget scorekort och noterar dej och din markörs score på kortet, inget byte av kort. Båda signerar sitt eget. För de +75 som spelar på röd tee måste notera detta på scorekortet.

Tänk på att hålla er utomhus, tvätta händerna och glöm inte att hålla avstånd!

KH-golfen, onsdagar

KH Golfen = Hultman AB Trophy

Speldagar är onsdagar. Du bokar din egen tid i tidsbokningen. Anmäler dig till tävlingen via GIT.  Efter tävlingen lämnar du in ditt signerade scorekort i korgen på herrarnas omklädningsrum. Om du inte fullföljer rundan lämna in ditt scorekort och skriv avbryt. Scorekortet måste också vara signerat av en markör, samt markörens score, annars riskerar du att bli diskad. Herrkommittén lägger in resultaten. Handicap revision sker med automatik. De tre bästa resultaten samt närmast hål kommer som tidigare läggas ut på hemsidan. I Order of merit delas poängen ut enligt följande 15, 12, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3. Övriga får 1 poäng för inlämnat scorekort. Poängställningen syns i GIT under fliken Order of merit. En totalsegrare i varje klass koras på avslutningen.

Nytt för i år är att du kan betala vid tävlingsanmälan i GIT. I övrigt går det bra att swisha eller betala i kassan.

Startavgiften är 50:-

OBS! Alla spelar i den klass man spelade första KH-tävlingen i.

Klassindelning A-klass +8 - 13,5, B-klass 13,6 - 36,0. Hcp över 36 får tillgodoräkna sig 36,0.

Du måste spela minst 2 ggr och ha fyllt 18 år för att få delta i finalen.

Våra tävlingsformer är:  SL = slagtävling, SLG = slaggolf, PB = poängbogey

Läs de lokala reglerna!

Väl mött alla herrar!

Säsong 2020

I rådande läge med Covid-19 har Kils GK beslutat följa Folkhälsomyndighetens och SGF's rekommendationer att alla utlysta tävlingar ställs in under maj och juni. Vi återkommer närmare om och när vi kan starta vår tävlingsverksamhet.

Vissa tävlingar som nu utgår kan vi ändra till ett senare tillfälle, vissa får vi återuppta nästa år.

Tänk på att hålla er utomhus, tvätta händerna och glöm inte att hålla avstånd!

Vi i Herrkommittén

Torbjörn Engström

Christofer Johansson

Fredrik Persson

Patrik Kvarforth

Linus Alfredsson

Priser

Priserna fördelas enligt följande: 50% av anmälningsavgiften går till onsdagstävlingen och 50% sparas till finalen.
Vinsterna finns att hämta ut på kansli/receptionen så fort resultatlistan är klar.
Priserna måsta ha tagits ut senast 30 sept 2020. Ej uttagna vinster tillfaller då klubben.

Avslutningstävling

LOTTAD AVSLUTNINGSTÄVLING där du som spelat minst 2 onsdagar och fyllt 18 år får vara med. Finalen har ett begränsat antal platser, om det blir överanmälan så har de som spelat flest omgångar förtur. Vi återkommer längre fram hur upplägget kommer att bli.

OBS Denna tävling är det dubbla poäng och den ingår i Hultman AB Trophy.

Anmäl dig till denna tävling som vanligt på nätet.

När stryks en tävling?

En tävling stryks av tävlingsledningen när det är befogat.