Seniorer

Onsdagsgolfen 2017

Säsongen börjar med Vårträffen den 10 maj och avslutas med Höstavslutningen den 13 september.

Varje onsdag är tävlingen med start kl 08.00 -10.30. Anmälan på  golf.se  senast tisdag kl 11.00. Startlista visas senast tisdag kl 14.00.

Resultat presenteras på golf.se. Startavgift 40 kr.

D50+

H50+

H65+ matchserie

H75+ matchserie

Matchspelsserien D50+ och H50+, klubbmedlemmar

Regler och statuter matchspel

Övriga tävlingar 2017

• Kilsslaget 3 maj
  • V-serien Kilsvingen D50+, 29 maj.
  • V-serien H50+. 7 juni
  • D50+, H55+ 3-dagars pargolf,
    Startavgift 300 kr/par. Greenfee 80 kr per gästspelare. Inga kort gäller. En i varje par skall tillhöra en värmlandsklubb.
  • 94-trofeen. Matchspel mellan Årjängs och Kils seniorkommitteer.
  • Eftersäsongsgolf onsdagar efter höstavslutningen.

Annan Senior-information

Hejsan!

Äntligen är vi igång med golferiet. Gräset på fairway växer till sig och greenerna är perfekta om man lagar nedslagsmärkena.

-Kilsslaget var vårens första tävling och gick av stapeln 3 maj. Kanske lite tidigt m.a.p. SMHI:s väderläge. Nästa år kanske vi ska ha tävlingen lite senare.

-Våträffen är avklarad med 41 deltagare. Vinnare blev Klas Nilsson. Open damer vanns av Irene Mattsson. Open herrar gul Mats Nilsson. Open herrar röd Jan Ericsson. Närmast hål från rött Irene Mattsson, det var bara 27 cm kvar till hålet. Lite längre ifrån (från gult) kom Lars-Erik Sundström med 1,72m.

- MSV H75 och H65 gjorde en rivsatrt med vinst i sina första matcher med 12-0.

-I år blir det matchspel för seniorer med uppdelning i fyra startgrupper. De 2 bästa i varje grupp gör upp i kvartsfinalen. Håkan Brink håller i tömmarna.

-14 juni är det match mot Billeruds Oldies på vår hemmabana. Då gäller det att vara i topptrim med både kropp och klubba.

-Har ni förlag eller synpunkter till kommitte´n kan ni använda mailrutan längst ner på sidan.

/Det var allt för idag!

Till sist:

En gentleman bär alltid en tweed, men en riktig gentlema bär bara sju klubbor!

// Otto Göök

Seniorkommitté