Seniorer

Onsdagsgolfen 2017

Säsongen börjar med Vårträffen den 10 maj och avslutas med Höstavslutningen den 13 september.

Varje onsdag är tävlingen med start kl 08.00 -10.30. Anmälan på  golf.se  senast tisdag kl 11.00. Startlista visas senast tisdag kl 14.00.

Resultat presenteras på golf.se. Startavgift 40 kr.

D50+

H50+

H65+ matchserie

H75+ matchserie

Matchspelsserien D50+ och H50+, klubbmedlemmar

Regler och statuter matchspel

Övriga tävlingar 2017

• Kilsslaget 3 maj
  • V-serien Kilsvingen D50+, 29 maj.
  • V-serien H50+. 7 juni
  • D50+, H55+ 3-dagars pargolf,
    Startavgift 300 kr/par. Greenfee 80 kr per gästspelare. Inga kort gäller. En i varje par skall tillhöra en värmlandsklubb.
  • 94-trofeen. Matchspel mellan Årjängs och Kils seniorkommitteer.
  • Eftersäsongsgolf onsdagar efter höstavslutningen. Kostnad 40 kronor. Var snäll att ta med jämna pengar!

Annan Senior-information

Tjosan!

Nu kan vi säga som Gert Fylking, ÄNTLIGEN har seniorkommitten fått en ordförande och det är Jan "Kalle" Karlsson. Äntligen har starterkuren placerats på rätt ställe. Äntligen har det kommit upp outpinnar runt övningsområdet norr om kiosken. Då är det ingen risk att man blir diskad om man övar där före tävling.

-Matchen mot Billeruds Oldies blev ingen hödare för Kils del. Det blev en förkrossande seger för Billerud med hela 55-0. Våromgången vann Kil med 42-13. Årsresultatet blev 68-42 och en ny Billerud- inteckning i vandringspriset.  Bättre lycka nästa år, 2018?

-Onsdagsgolfens Höstavslutning blir den 13 september. Samling kl 8.30. Anmälan på golf.se.

- MSV H65 är avslutad och Kilslaget blev 5:a i Div 3 västra.

-MSV H75-laget kom 3:a i västra serien.

-Matchspel för seniorer närmar sig avslutning med semifinaler och final före Höstavslutningen. Ylva Berndtsson och Jan "Kalle" Karlsson spelar final. Vem vinner? Håkan Brink håller i tömmarna.

-3-dagars pargolfen spelas 19-21 september. 20 september spelas Irish Greensome på Kils Gk.

-Eftersäsongsgolfen börjar onsdagen 27 september. Start kl 10. Anmälan på golf.se. 6 omgångar är planerade.

-Har ni förlag eller synpunkter till kommitte´n kan ni använda mailrutan längst ner på sidan.

/Det var allt för idag!

Till sist:

En gentleman bär alltid en tweed, men en riktig gentleman bär bara sju klubbor!

// LA

Seniorkommitté