Program för Golfens Dag

15.05.2017 13:16

Lördagen den 20 maj arrangeras Golfens Dag på de flesta av landets drygt 400 golfklubbar. Naturligtvis deltar Kils GK och erbjuder ett trevligt och omväxlande program mellan kl 10.00 och 15.00.
Här kan du läsa dagens program och se var de olika "pröva p å stationerna" är. Välkommen!

Tema för Golfens Dag 2017 är ”dubbelt upp” vilket betyder att varje medlem kan bidra till en lyckad dag. Tanken – och en stark önskan – är att varje medlem ska ta med sig en ”icke-golfare” – kanske en vän, kollega eller släkting – till golfbanan där du, och vi som håller i arrangemanget Golfens Dag, ska kunna entusiasmera och intressera så att vi blir ännu fler som vill dela den glädje som det innebär att vara golfare i Kils GK.

Läs mer här.