Betala din årsavgift via Min Golf

29.11.2017 19:41

Vi önskar att du betalar din årsavgift via Min Golf, då detta underlättar för vår klubbchef Ninni och sparar henne mycket administrativt arbete.

Vill du ändra medlemskategori inför 2018 måste du meddela Ninni detta på telefon 0554–407 05 eller via  kansli@kilsgk.se  minst en vecka innan du avser att göra betalningen. Om du betalar årsavgiften utan några åtgärder kommer du att erhålla samma medlemskategori som under 2017.

Betalning via Min Golf kommer att vara möjligt från 15 december 2017 fram till 21 januari 2018. Så fort din betalning är klar blir du aktiverad för 2018.
Du som inte betalat årsavgiften via Min Golf senast 31 januari kommer att få en pappersfaktura med sista betalningsdag 28 februari.

För dig som har Autogiro fortsätter det som vanligt.

Så här gör du för att  betala årsavgiften via Min Golf

1. Du får e-postmeddelande från Kils GK att 2018 års avgifter är publicerade på Min Golf
  2. Du loggar in på Min Golf och väljer menyvalet Mina sidor - Mina betalningar.
  3. Betalning av avgifter sker. Det går endast att betala avgifter upplagda av en golfklubb (juridisk person) åt gången.
  4. Du går vidare i samma process som idag finns för Webbetalning av starttid och förbokningsavgift och betalar med MasterCard eller Visakort.
    Kvitto visas på skärmen för utskrift vid betalningstillfället. Du kan även ange annan e-postadress dit kvitto skall e-postas.
  5. På sidan för Avgifter visas vilka avgifter som är betalmarkerade, datum för betalmarkering samt avgiftens giltighetstid.
  6. Alla betalade avgifter visas under rubriken Mina betalade avgifter.
    Det går att skriva ut sitt kvitto i efterhand. Ska gälla alla typer av betalningar, även starttid och tävlingsanmälningsavgifter.

Så här gör du om du vill betala via autogiro på Min Golf

1. Du loggar in på Min Golf och väljer vilka avgifter som ska betalas och klickar sedan på knappen för autogiro.
  2. Du kommer till sida (på Min Golf) för att fylla i uppgifter om ansökan till autogiro.
  3. Du klickar på Ansök. Ansökan skickas då in i systemet hos Stamford.
  4. Du kan gå in på sidan Mina medgivanden (på Min Golf) för att se status på ditt medgivande, där du också kan skriva ut den medgivandeblankett som du måste lämna till golfklubben innan autogirot kan bli aktivt.
  5. På sidan Mina betalade avgifter kan du se och ha tillgång till kvitton respektive sidan Mina medgivanden för alla betalningar som görs på Min Golf.

Om du behöver hjälp

Vill du bidra till mindre administration för klubbchefen men ändå tycker att ovanstående verkar krångligt kan du ringa Ninni och få hjälp. Känns allt oöverstigligt inväntar du pappersfakturan, men glöm ändå inte att meddela Ninni om du vill byta medlemskategori.