Regler KH-golfen

Tävlingen är öppen för alla herrar.
Boka din egen tid och anmäl dig till tävlingarna på GIT. Lägg startavgiften 50:- i ett kuvert. Skriv datum och ditt namn och lägg kuvertet i greenfeelådan. Du kan spela vilken tid som helst den onsdagen men du måste ha en markör.

Stenteknik Trophy är ersatt av KH Trophy. Du anmäler dig till tävlingarna på GIT, lämnar in ditt scorekort efter avslutad runda.. Någon i herrkommittén lägger in resultaten. Poäng som tidigare 15, 12, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3. Övriga får 1 poäng för inlämnat scorekort. Poängställningen syns i GIT under fliken Order of merit. En totalsegrare kommer, som tidigare år, utses i slutet av säsongen.

De tre bästa resultaten samt närmast hål kommer som tidigare läggas ut på hemsidan.

Senior som spelar seniortävlingen på morgonen får även spela onsdagstävlingen genom en andra-runda samma dag.

OBS! Alla deltagare spelar hela säsongen i den klass man börjar i oavsett om man ändrat sitt handicap. För att utjämna antalet deltagare i klasserna har vi ändrat indelningen för onsdagsgolfen.Denna klassindelning gäller! A-klass: t o m hcp 14,9 i hcp, B-klass: fr o m 15,0 -36.

Lämna alltid in ditt scorekort! Fyll i ditt scorekort tydligt och ordentligt! Det har tidigare slarvats en hel del med detta, vilket ställer till med problem för resultatredovisning. Felaktiga och/eller oläsliga scorekort kommer att medföra risk för diskvalificering!

Observera att läsa de lokala reglerna! Ingen lägesförbättring om inte lokala regler säger det.

SL= Slagtävling  SLG= Slaggolf   PB= Poängbogey

Priser

Priserna fördelas enligt följande: 50% av anmälningsavgiften går till onsdagstävlingen och 50% sparas till finalen.
Vinsterna betalas ut kontant på kansli/receptionen så fort resultatlistan är klar.
Priserna måsta ha tagits ut senast 30 sept 2017. Ej uttagna vinster tillfaller då klubben.

Avslutningstävling

LOTTAD AVSLUTNINGSTÄVLING 23 sept. 2017 där du som spelat minst 5 onsdagar och fyllt 18 år får vara med.
Gränsen för A-klass resp B-klass avgöres i samband med lottning. Detta pga att vi skall göra klasserna lika stora till deltagarantalet.

Anmäl dig till denna tävling som vanligt på nätet.

När stryks en tävling

En tävling stryks när klubbledningen bestämmer att banan skall stängas.